Ajankohtaista‎ > ‎

Kyläyhdistyksen hallituksen kokous 23.8.2010

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 26.8.2010 klo 4.46
Kyläyhdistyksen hallitus kokoontui kesätauon jälkeen ma 23.8. Samalla tuli täyteen kokonainen vuosi kyläyhdistyksen toimintaa!

Kokouksessa käsiteltiin mm. kesän aikana alkaneen Kalimenjoen kunnon perusselvityksen tilaa. Perusselvitys tehdään yhteistyössä Oulun seudun ammattikorkeakoulun luonnonvarayksikön sekä Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen kanssa. Hanketta ovat rahoittamassa ELY-keskus ja alueen kunnat. Hankkeesta ja sen etenemisestä lisätietoa sivuillamme myöhemmin.

Kokouksessa otettiin esille myös kaukolämpöputken kaivamisen seurauksena tapahtunut joen uoman kaventuminen Kellossa. Asiaa selvitetään yhdessä Haukiputaan kunnan ja jakokunnan kanssa.

Syksy 2010

  • Syksyn aikana jatketaan myös viime keväänä aloitettu joen rannan siistimistä Kalimenojankujan varrelta. Ajankohdaksi sovittiin torstai 23.9.2010 klo 18. Kaikki kyläläiset ovat tervetulleita auttamaan!
  • Syksyllä järjestetään myös infotilaisuus valmistuvasta Kellon osayleiskaavan 1. vaiheesta. Tapahtumassa esitellään myös Kalimenjoen kunnon perusselvityksen sen hetkistä tilaa ja mahdollisia välituloksia. Luvassa myös kahvittelua, viihdettä ja mukavaa kuulumisten vaihtoa kyläläisten kesken. Lisätietoa myöhemmin.
  • Maisemointisuunnitelman teko käynnistyy 8.9.2010. Lisätietoa tästäkin myöhemmin.
Kuvagalleriaan on päivitetty kuvia viime keväältä ja syksyltä. Mm. Joutsenperheen eloa voit käydä ihastelemassa täältä


Comments